Home > Imagex Error > Imagex Error System Cannot Find The File

Imagex Error System Cannot Find The File

The image opened the first time but then failed after.Hope this helps someone.KJMore info...When I try to fall back onto imageX, I get an error that there is already an image I couldn't find a forum location specific to gimageX It was working fine for me.. You should also specify the index... To fix this, the below command needs to be run before using imagex.exe to create your image in step 4. have a peek here

Get 1:1 Help Now Advertise Here Enjoyed your answer? Sign In Sign In Remember me Not recommended on shared computers Sign in anonymously Sign In Forgot your password? I get errors in ZTIBackup.log and in BDD.log that the system cannot find the file specified. First Name Please enter a first name Last Name Please enter a last name Email We will never share this with anyone. https://social.technet.microsoft.com/Forums/en-US/13e6a8ab-5764-493b-bcd6-1491e0897eeb/imagex-got-error-2-the-systme-cant-find-the-file-specified?forum=w7itproinstall

Make sure GImageX is closed. Creating your account only takes a few minutes. It >must be something I did do right using the imagex command. > >Thanks 28-11-2007, 12:41 PM #3 OM Guest Posts: n/a Re: Error mounting image The system

  1. Sign In Sign Up Browse Back Browse Forums Downloads Guides Calendar Forum Rules Online Users Wiki Bug Tracker AutoIt Resources Back Release Back Installer Help file Editor Beta Back Installer Help
  2. I've done numerous google searches but it also seems that no one ever gets to the bottom of this.
  3. I didn't realized that other files (in the WAIK) are needed for the mount switch.
  4. Jul 17, 2014 at 7:30 UTC Mike Davis wrote: If that doesn't work, I'm not sure you can write the .wim file to the same drive you are capturing.That makes sense
  5. Join the community Back I agree Powerful tools you need, all for free.
  6. I've triple checked that all the required .dll files, sys inf, exe listed as requires are in the directory with the program (running most recent WAIK).
  7. I ran ProcMon, got some access denied, I am wondering if the VHD was mounted read only, wondering if it needs write, testing that right now 1 Poblano
  8. Something else? 0 Thai Pepper OP Mike Davis Jul 17, 2014 at 7:21 UTC Extra Mile Technology Services is an IT service provider.
  9. You should also specify the index... > > Eg. > > ImageX /mount C:\myimage.wim 1 C:\mountpoint > > Regards > > Johan Arwidmark > Microsoft MVP - Setup / Deployment >

Register a new account Sign in Already have an account? Suggested Solutions Title # Comments Views Activity Is it practical to make a virtual machine from a Vista PC? 2 389 959d Windows Programs and Features list. The system cannot find the file specified. (Error: 80070002; Source: Windows) CaptureSystemImage The strange think with this error is that the file specified in the log was present on the disk All times are GMT.

Join the community Back I agree Powerful tools you need, all for free. Are you running imagex from an elevated command prompt? Join Now So I am trying to make an image using MS development tool kit and I am having trouble with ImageX. We use cookies to let you log in, for ads and for analytics.

Johan Arwidmark wrote: > Well, does the c:\mountpoint folder exist? All rights reserved. All Activity Home Unattended Windows Discussion & Support Unattended Windows Unattended Windows 7/Server 2008R2 Error ImageX - the system cannot find the file specified Privacy Policy Contact Us © 2001 - You can follow any responses to this entry through RSS 2.0.

Delete the folder you used as your mount point (eg. "C:\WORK\WIM"), then re-create it.5. are you mapping this drive prior?  0 Poblano OP Evan Sullivan Jan 22, 2015 at 3:35 UTC F is a USB drive I tried thinking my local disk Register a new account Sign in Already have an account? In the IT sense of course.

Need Help? http://madeleinebrand.com/imagex-error/imagex-error-mounting-image-the-system-cannot-find-the-file-specified.html However, when I tried to mount the image on a >mount point using the following command, I am getting the error message >Error Mounting Image: The system cannot find path specified. Make sure GImageX is closed. Sign In Now Sign in to follow this Followers 1 Go To Topic Listing Unattended Windows 7/Server 2008R2 Recently Browsing 0 members No registered users viewing this page.

VM has 1GB RAM Thanks for your help in advanceJacky_Deng Tuesday, October 12, 2010 5:54 AM Reply | Quote Answers 1 Sign in to vote For this issue ,i resolved ERROR: ??? How would I mount so that all users can see the drive. 0 Habanero OP MrAdam Jan 22, 2015 at 3:46 UTC I guess i am not sure Check This Out TechNet Products IT Resources Downloads Training Support Products Windows Windows Server System Center Browser   Office Office 365 Exchange Server   SQL Server SharePoint Products Skype for Business See all products

All rights reserved.Newsletter|Contact Us|Privacy Statement|Terms of Use|Trademarks|Site Feedback Jump to content Primary Secondary Strawberry Orange Banana Lime Aqua Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble Strawberry Orange Banana Lime Aqua Slate If that doesn't work, I'm not sure you can write the .wim file to the same drive you are capturing. 0 Mace OP LarryG. Delete this key. (Note: you can export it first if you're concerned about modifying the registry)*Updated* 4.

Follow Blog via Email Enter your email address to follow this blog and receive notifications of new posts by email.

imagex /mountrw c\somedirectory\boot.wim 1 c:\mounted_images From Technet - Important You must not mount an image to the parent or the subdirectories of an already-mounted directory. I was recently looking into setting the default User Account Picture for all my vista clients within the network but on closer inspection the group policy setting only allows you to Email check failed, please try again Sorry, your blog cannot share posts by email. %d bloggers like this: It's easy!

I don't know what happened. However in Xp to 7, using PC's with actual user data, I am experiencing a very high, nearly 85% failure on the ImageX step. Delete the folder you used as your mount point (eg. "C:\WORK\WIM"), then re-create it.5. this contact form Send to Email Address Your Name Your Email Address Cancel Post was not sent - check your email addresses!

Sign in here. Share this:EmailLinkedInTwitterFacebookLike this:Like Loading... It must be something I did do right using the imagex command. Thanks! 1 This discussion has been inactive for over a year.

If I delete the folder and create a new one, imagex works fine. You should see a subkey with a long name like "374cf018-f245-442d-9544-d6a2092607e0". All rights reserved. Sign In   Sign In Remember me Not recommended on shared computers Sign in anonymously Sign In Forgot your password?

Text Quote Post |Replace Attachment Add link Text to display: Where should this link go? Still, this is very strange behavior. Fill in your details below or click an icon to log in: Email (required) (Address never made public) Name (required) Website You are commenting using your WordPress.com account. (LogOut/Change) You are