Home > Intel Rapid > Intel Rapid Storage An Unknown Error Occurred

Intel Rapid Storage An Unknown Error Occurred

Contents

Thanks pinhedd,Indeed, I'm running v4005 for the x79 bios as of may.Today, I've updated the RSTe as I believe the previous driver was RSTe for X79 - looks like I'm currently reply go to top #472 | RE: Intel(R) RST/RSTe Drivers (newest: v13.5.0.1056/v4.1.0.1046 WHQL) Tue Nov 04, 2014 6:33 am lurch228 Show info Posts:29 Registered since:11.19.2013 @Fernando Here is the latest Intel Thanks for the help. reply go to top #468 | RE: Intel(R) RST/RSTe Drivers (newest: v13.5.0.1056/v4.1.0.1046 WHQL) Thu Oct 23, 2014 1:36 am DeathStalker Show info Posts:43 Registered since:06.04.2014 Getting the following WARNING in Event check over here

Same error. I tried reinstalling and I got this: "The setup program ended prematurely because if the following error: Fatal error during installation."When I try to uninstall, I get the same error.I booted Sean Webster, Jan 22, 2014 #2 steven New Member Messages: 3 Likes Received: 0 Trophy Points: 1 And where would i find the sata driver file? More resources See also Can I run windows 8.1 enterprise evaluation on a pc with no os?

Intel Rapid Storage Drivers

steven, Jan 22, 2014 #4 Sean Webster Das Schweebie Staff Member Messages: 158 Likes Received: 8 Trophy Points: 18 Gender: Male Location: Boca Raton, FL Glad to hear it. More discussions in Chipsets All PlacesSupport CommunityChipsets 5 Replies Latest reply on Apr 5, 2014 11:45 AM by khaled007 Intel Rapid Storage Technology - Unknown Error - Unable to reinstall/uninstall/run TheACN Skip navigationBrowseContentPlacesPeopleBookmarksYour Reputation ActivityCommunitiesSupportIT Peer NetworkMakersLog inRegister0SearchSearchCancelError: You don't have JavaScript enabled.

  1. PinheddJul 18, 2013, 4:49 AM svetlana6550 said: Thanks for such a quick reply...I believe my problem is solved now - it looks like upon updating the MB bios it defaulted the
  2. Terms of Use Notice Privacy Policy Mobile site Full site Articles & News Forum Graphics & Displays CPU Components Motherboards Games Storage Overclocking Tutorials All categories Chart For IT Pros
  3. The RST AHCI/RAID drivers (without additional SCSI Filter driver) and the RSTe AHCI/RAID drivers (with additional SCSI Filter Driver) and the related Intel RST/RSTe RAID ROM/EFI SataRaid modules as well belong
  4. I have yet to figure out what is causing the 3F0 error issue to begin with, but I suspect it is the Win8.1 upgrade or some preparatory OS update you get

TC Resource Network Reply With Quote Quick Navigation Other Series Motherboards Top Site Areas Settings Private Messages Subscriptions Who's Online Search Forums Forums Home Forums ROG Discussion General Discussion Overclocking & I upgra solved Failed RAID 1 - Intel Rapid Storage Enterprise SCU, No recover option Bluetooth LED indicator not working on Dell Latitude D600 running Win7 Enterprise? THANK YOU SO MUCH!!! Intel Rapid Storage Technology Driver Windows 10 Portal Forum Login Register Picture Gallery Calendar Wiki Fernando's Win-RAID Forum (Storage Drivers - BIOS Modding) Important Drivers (AHCI/RAID, NVMe, USB etc.) Specific: Intel AHCI/RAID Drivers Intel RST/RSTe

Go to Solution. Intel Rapid Storage Technology Not Running By using this site, you accept the Terms of Use and Rules of Participation Login New visitor? All Rights Reserved Tom's Hardware Guide ™ Ad choices Community Shop United States (USD) European Union (Euros) United Kingdom (GBP) Francais (Euros) Italiano (Euros) Deutsch (Euros) Forum If so, have you tested removing the drive and try again?Have you tested using a Windows* restore in this installation? 1 of 1 people found this helpful Like Show 0 Likes(0)

I determined it had to be the Antivirus software (ESET Smart Security 4) which I thought I had disabled - but... Intel Rapid Storage Technology Windows 10 Did the new BIOS possibly create this issue reverting to some default settings? Your cache administrator is webmaster. svetlana6550Jul 18, 2013, 4:42 AM Thanks for such a quick reply...I believe my problem is solved now - it looks like upon updating the MB bios it defaulted the sata to

Intel Rapid Storage Technology Not Running

Thanks for the tip! Reply 0 0 « Message Listing « Previous Topic Next Topic » Related Documents HP PCs Forgot the Sign-in Password (Windows 10)Downloading or Updating Software and Drivers for HP ComputersHP PCs Intel Rapid Storage Drivers Ran the EZ smart response software to swithc bios to raid mode, which worked. Intel Rapid Start Technology Windows 10 Make sure you do this to makes sure you have the right disk selected because the next step will wipe the device!!If you are sure you have the correct disk selected

JUST 4hrs of my life ill never get back. check my blog The operation could not be completed"error myself trying to accelerate the 32GB mSATA drive in an HP Envy Sleekbook(Win8.0) that was complaining that the acceleration was misconfigured. Sorry, as you can probably tell... By the way if you want to reset / erase the SSD drive go herehttp://notepad2.blogspot.com/2011/03/how-to-secure-erase-your-hard-drive.html Report Abuse Message 9 of 14 (4,269 Views)   Reply m0fus Bank and Slot Hot Shot Intel Rst Service Is Not Running Windows 10

followed by An error occured and the selected disk or volume could not be accelerated. I meant the 13.5.x series of course... Yes, my fault, I corrected it here and at station-drives. this content Report Abuse Message 6 of 14 (4,348 Views)   Reply ctbarryus Kilobyte Kid Posts: 8 Registered: ‎06-03-2011 0 Re: "Unknown Error" When I try to Accelerate with M4 CT064M4SSD2CCA [Edited] Options

Like Show 0 Likes(0) Actions Go to original post Actions More Like This Retrieving data ...

Company Information | Support | Contact Us | Jobs | Investor Relations | Site Prior to clearing CMOS I had two separate RAID 0 setups with 4x different drives, now only the WD HDD are showing up in Windows as striped and working. Re: Intel Rapid Storage Technology - Unknown Error - Unable to reinstall/uninstall/run khaled007 Apr 5, 2014 11:45 AM (in response to TheACN) sorry but how to make "-P -A to extract

Now on to configuring Raid10...

I can't help. Reply 0 0 SALIMAC Top Student Posts: 1 Member Since: ‎08-03-2014 Message 3 of 4 (5,371 Views) Report Inappropriate Content Re: How to set up Intel Rapid Storage Technology drive caching The drivers for each one are different I think, make sure that you have the right ones. Report Abuse Message 1 of 14 (4,434 Views)   Reply targetbsp JEDEC Jedi Posts: 8,601 Registered: ‎08-27-2009 0 Re: "Unknown Error" When I try to Accelerate with M4 CT064M4SSD2CCA Options Mark

I have tried putting the SSD on port 0 and enabling Hot Plug - no effect. Re: Intel Rapid Storage Technology - Unknown Error - Unable to reinstall/uninstall/run Diego_Intel Nov 27, 2013 10:54 AM (in response to TheACN) Hey, that's a good catch, thanks for sharing that POST now shows the raid drives, I can enter the intel rom via ctrl+I and most importantly the RSTe conrroller GUI in win7 is working fine. have a peek at these guys When I chose the alternative "18GB" option, acceleration went through without issues.

Also if I remove the Blu-ray player from the Intel ports it has no effect. All I know is, that it has nothing to do with the topic of this Intel Drivers thread.ZitatCurrent RST(e) version is 13.1.0.1058 - ASMedia driver is 2.0.8.1 By the way: Have If the problem persists, please restart your computer or try reinstalling the application.With which SATA mode (AHCI/RAID) are you running the Intel SATA ports?If it should be "AHCI", I recommend to Contact Crucial Customer ServiceRemember to regularly backup your important data!

It's executed by the firmware during POST but not integrated with the firmware settings directly. Brodie, Aug 4, 2016 #6 (You must log in or sign up to reply here.) Show Ignored Content Share This Page Tweet Log in with Facebook Log in with Twitter Your Then try again. My current System:Mainboard: ASRock Z97 Extreme6, CPU: Intel Core i5 4690, Disks: 512 GB Samsung 840 Pro SSD + 2 TB Seagate SATA3 HDD running in AHCI mode, Graphics: Intel HD4600,

The error turned out to be the result of my choosing "whole disk" as my "how much of the disk?" acceleration option. When I am trying to open this software after install I have error:An unknown error occurred while running this application. Make sure you read the warning for your to make sure this is the setting for you! The operation could not be completed." It does not matter the size or the drive I am trying to accelerate.

THANK YOU SO MUCH!!!Click to expand... Thanks again for any help you can offer. My current System:Mainboard: ASRock Z97 Extreme6, CPU: Intel Core i5 4690, Disks: 512 GB Samsung 840 Pro SSD + 2 TB Seagate SATA3 HDD running in AHCI mode, Graphics: Intel HD4600,